20110903

nyt on jo syyskuu?

                     Callie yrittää olla fiksu
eilen me leikittii Bellan kaa varmaa joku tunti ja en oo pitkää aikaa nauranu nii paljon, toi koira on nii naurettava ahaha :-D
walmart shopping
Bond oikeesti sai tän eilen siel pelis mut sit mä sain sen jeejee!
Elämä tääl on paljon hektisempää ku suomes. Koko ajan sattuu ja tapahtuu, koulus kuulee vähä ajan välein et joillai tyypeil on fight ja koulus oli eilen pari pahaa riitaa. Ne sit varmaa kans laantuu nopeemmin ku suomes mut tääl tapahtuu aik hullui juttui mitä en ees haluis välttämät tietää :-D
Ilosempii uutisii ois että pääsin kaupungin lehtee! Haha en tiiä kerroinko, mut pari päivää sit tänne tuli yks tyyppi kuvailee meit, se oli nii random mut hauskaa heh. Sit saman iltan joku toinen tyyppi soitti tänne ja haastatteli meit kaikkee. Yllättävän paljon ne muutti meijän sanoi mut ihan sama haha. Sen jutun voi lukee täältä.
Eilinen jefu matsi oli vaihteeks vähä tylsä, en oo oikee innostunu siit lajista haha. Tultii sinne puoltoist tuntii myöhäs ja lähettii puol tuntii aiemmin. Käytii pitsal sitä ennen Careyn, Bondin ja Tatumin kanssa. Kosk kukaa ei kato siel sitä pelii ja ei jaksettu olla muitten oppilaitten kaa, nii me mentii vaa cheerleadereitten luo ja juteltii Callien ja muitten kavereitten kaa. Yks poika oksenteli siel yli puol tuntii sen pelin aikana, kosk se on freshman. Seniorit saa siis kiusaa uusii oppilait läpi vuoden, ne laitetaa tekee kaikkii palveluksii niitten puolest ja niit uhataa tekee asioit. Tälle pojalle oltii siis juotettu kokonaine pullo hot saucee, jonka se sit oli tietenki vetässy nopee alas. Sit ku kaikki jefu coachit tuli puhuu sille et voitko lopettaa sen oksentelun nii loppujenlopuks se joutu lähtee ambulanssil pois. Että semmosta tääl näitten "nasutuksis" :-D
Nyt me varmaa vaa chillaillaa tääl talol, lähetää kuudelt johonki paikkaa kosk me mennää kattoo jotai ihme musikaali hommaa entiiä :-D Ja käydää samal syömäs. Tatum tulee meille tänää yöks jee ja Callie ja host mom lähtee kattoo jotai collegee. Huomen me mennää varmaa valokuvaa jonnekki kosk Careyn pitää saada uus profiilikuva heh. Maanantain ku on labor day tääl on kuulemma alennusmyynnit ja sille päivälle on luvattu sadet joten me mennää shoppailee vihdoin ja viimein!
Eilen meil muuten otettii senior kuvat. Jouduttii hengaa siel joku tunti et saatii ne kaavut päälle kosk niit oli joku 3 ja niit piti kierrättää, nii juttelin niitten joittenki senioreitten kaa ja ai että ku meijän koulus on kyl hulluu porukkaa :-D Eilen varmaa kans tehtii ennätys siinä et pyydettii mua sanoo juttui suomeks! Se on vähä ärsyttävää ku pitää alkaa puhuu ain yksin suomee, mul tulee nii tyhmä olo ku kukaa ei ymmärrä. Mut joskus kyllästyn puhuu enkkuu ja alan puhuu vaa suomee ja sit kaikki kattoo mua sillee ku oisin vajaa ahaha.
En koskaa muista mitä juttui oon kirjottanu tänne joten jos toistan itteeni hirveesti nii kertokaa. Nyt voisin mennä alakertaa syömää jotain.

2 kommenttia:

Nea Emilia kirjoitti...

hyyyi toi hot sauce juttu :O ja buuu mäki oisin halunnu olla senior :(

Tua kirjoitti...

joo älä se oli nii gross ku se vaa oksenteli siel ahaha :-D heh joo seniorit on parhait vaik hengaanki melkee vaa sophmorejen kaa ku mun melkee kaikki tunnit on niitten kaa!