20111121

11/20/11

Morjenstaaaaaa! Päätin nyt aika nopsaan tulla päivittelee uusiks ku ei tost eilisest postauksest saanu varmaa ees mitää selvää heh. Mut tosiaan eilen oltii kattomas Breaking Dawn joka oli iha jees, jotkut kohdat oli tosi...mielenkiintosii mut kyl se iha hyvin uppos! Sushi oli sikke hyvääääää. Kyl kelpas kolmen kuukauden tauon jälkee..... Sit käytii hakee starbucksit ennenku mentii sinne leffaa ja kiva juoksulenkki tuli siit kosk meil oli 5min aikaa ennenku leffa alko :-D Näytettii (ja kuulostettii) varmaa semihuvittavilt heh.
Leffan jälkee mentii sit Bondille ja eka pelattii kinectil mut sit katottii snl ja bond ja mariana alko pelaa simsii...siis voi luoja niil on oikeest nii paha peliaddiktio, NE PELAS SITÄ NIIKU ÖÖ AINAKI 7 ASTI AAMUL. Että tämmöstä :D Aamul sit sain kuulla ei nii kivoi uutisii mun kaverilt ja alko vähä harmittaa mut ei täs mitää. Matkal himaa käytii oltii menos subii mut haluttii tulla hakee semmosii kuponkei himast, mut me ei päästy meijä kadulle kosk poliisi oli siin estämäs. No, kierrettii sit sika pitkält et mentäs toiselt puolelt katuu ja sit siel toisel puolel oli kans poliisit. Me oltii sillee we live on this street et miten ihmees meijä ois tarkotus päästä himaa? Nii ne sano et siel oli ollu wreck ja ei nyt saatu mennä joten mentii sit subii ja ku tultii takas ne autot oli sit viety pois. Ja tällee tapahtuu tääl aik usein esim 3 mun tuttuu tääl on ollu kolaris sinä aikan ku oon ollu tääl ku suomes ei oikee kellekkää koskaa tapahdu mitää.
Nyt mul on täs tosiaa viikon loma eessä sekä thanksgiving! Joteski jännittää toi ku on nähny aiemmi vaa leffois ja näin ja nyt pääsee ite viettää, sikke siistiiiii. Tän viikon jälkee mul on enää 3 viikkoo kouluu ja sit on semmone 2-3viikkoo joululomaa, whiiiii. Eihän tääl mitää muuta enää tehäkkää ku lomailla haha. Nyt ei vaihteeks tuu mielee mitää mitä kirjottaa vaik oikeesti ois iha hirveesti kerrottavaa. Mut näist ihmisist olis sen verran kerrottavaa et oikeesti tuntuu nii hyvält tietää et kotosuomes on ne true friends odottamas joihin taas pystyy luottaa ja olla sataprosenttisesti oma ittensä ilman et kukaa judgeaa sua. Yhel mun kaveril oli yks päivä status jos se valitti sitä et eiks ois paljo kivempi olla lapsi ku ei tarvinnu välittää mitä muut sanoo susta, kenen kaveri sä oot ja mitä sä puet päälle. Ja mulle tuli hirvee ahistus kaikille näitten puolest tääl et jos nää oikeesti kelaa sillee! Mulle noi on niiku tärkeimpii asioit mitä on, se et oon oma itteni, oon kaveri niitten kaa joitten kaa haluun olla kaveri, ja et pukeudun miten haluun välittämät muista. Ei ihme et tääl sit tapahtuuki selkäänpuukotusta ja ei pysty luottaa kehenkää... Tääl on niin eri säännöt näitten maailmas ja siihen on ehk ollu vaikeint tottuu. Omaa persoonaa joutuu rajottaa ihan hirveesti joittenki ihmisten seuras kosk se on niille vaa liikaa. Sit välil ku oon niitten ihmisten kaa joitten kaa pystyn oikeest vaa relax nii tuntuu nii hyvält. Huono puoli vaa et kaikki tääl ei sit arvosta niit ihmisii joittenkaa mul on helpoint olla.
Mut ei siitä sen enempää, mun on nyt vähä vaikee kertoo mitää tulevasta kosk en tiiä mitä me ollaan tekemäs tää koko viikko! Ja menneesee taas on sit vaikeet mennä ku en koskaa muista mitä on tapahtunu ku tapahtuu ain liikaa kerral haha. En jaksa nyt alkaa lisäilee kuvii joten täst tuli tylsä kuvaton postaus. Sorryyyy. Ens kerral sit ekstra paljon kuvii I swear! Postailen nyt loman aikan luultavasti aik paljon mut don't get your hopes up haha.

Ei kommentteja: